akupunktur til fornyet livsenergi

I Energi Inge arbejder jeg med menneskets livsenergi, der efter gammel kinesisk tradition kaldes ’qi’. For at sikre et sundt helbred og en krop i balance, skal livsenergien kunne bevæge sig frit rundt i kroppens meridianer. Forhindres den frie cirkulation af livsenergi, opstår der blokeringer. Disse blokeringer kan bl.a. behandles med akupunktur.

Jeg hjælper kunder fra Rønde, Ebeltoft, Randers, Grenå, Hornslet og omegn.

Klassisk akupunktur til længerevarende hjælp

Jeg behandler med udgangspunkt i kroppens knogler, muskler, led og nervesystem. Men for at få alle disse ting til at spille optimalt sammen bliver jeg nød til også at kigge på energisystemet, og der er akupunktur et meget potent værktøj, som jeg bruger når der brug for ekstra og længerevarende hjælp. Akupunktur er dermed et supplement til den øvrige behandling.​

Der behandles via de klassiske akupunkturpunkter med sterile nåle, for derved at genoprette kroppens balance og fjerne blokeringer, samt lindre smerter.

Derfor er en grundig diagnosticering en forudsætning for en succesfuld behandling.

​Hvad er akupunktur?

​Akupunktur bygger på den teori, at sygdom og lidelser kan kureres ved, at der stikkes nåle gennem huden i særlige punkter. Lidelser opstår som følge af ubalancer i kroppen, og ved hjælp af nålene aktiverer man kroppens egne helbredende kræfter, så balancen kan genskabes.

Akupunktur er en seriøs behandlingsform, der har sit ophav i den kinesiske medicin og filosofi, og er her blevet praktiseret i årtusinder. Akupunktur kan benyttes til at behandle både kroniske og akutte sygdomme. Det kan benyttes som forebyggende behandling, og benyttes ofte til at lindre smerter. Derudover tilbyder jeg også fysioterapi og qigong, som kan lindre spændinger og virke afslappende. 

Kontakt mig for at bestille tid!

​Skal jeg hjælpe dig med mere energi og færre smerter? 

Så kontakt mig på telefon 21 95 50 05. Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte Energi Inge.

Erfaring indenfor osteopati

Jeg benytter mig ofte af den osteopatiske tilgang i mine behandlinger.

20 års erfaring med fysioterapi

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for helhedsorienteret behandling.

Holdtræning Qi Gong

Holdtræning tirsdage kl. 19.00 og

fredage kl. 10.00

Behandling med fokus på dig

Mine behandlinger forbedrer din helkrops oplevelse og øger din kropsbevidsthed.

Døjer du med smerter?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ELLER…

Vil du gerne i kontakt med mig, så er du mere end velkommen til at udfylde formularen her på siden, eller sende mig en e-mail på: kontakt@energiinge.dk​.

 Du kan også give et kald på telefon: 21 95 50 05.

Jeg ser frem til at høre fra dig og glæder mig til at hjælpe med at løse netop din problemstilling.

Book tid hos Inge W. Christensen

​Solskrænten 29

8410 Rønde

​Tlf.: ​21 95 50 0​5

E-mail: kontakt@energiinge.dk

energi i fysioterapi

​Mit speciale er helkropsterapi, det vil sige sammenhæng mellem kroppens forskellige dele og psyken. Jeg arbejder med forskellige behandlingsmetoder som fokuserer på smidighed og styrke, samt indre healing.

åbningstider

Hverdage

​08.00 - 16.00

Lørdag/søndag

Lukket

Helligdage

Lukket