Akupunktur

I Energi Inge arbejder jeg med menneskets livsenergi, der efter gammel kinesisk tradition kaldes ’qi’. For at sikre et sundt helbred og en krop i balance, skal livsenergien kunne bevæge sig frit rundt i kroppens meridianer. Forhindres den frie cirkulation af livsenergi, opstår der blokeringer. Disse blokeringer kan bl.a. behandles med akupunktur.

Jeg hjælper kunder fra Rønde, Ebeltoft, Randers, Grenå, Hornslet og Århus.

Klassisk akupunktur til længerevarende hjælp

Jeg behandler med udgangspunkt i kroppens knogler, muskler, led og nervesystem. Men for at få alle disse ting til at spille optimalt sammen bliver jeg nød til også at kigge på energisystemet, og der er akupunktur et meget potent værktøj, som jeg bruger når der er brug for ekstra og længerevarende hjælp. Akupunktur er dermed et supplement til den øvrige behandling.​

Der behandles via de klassiske akupunkturpunkter med sterile nåle, for derved at genoprette kroppens balance og fjerne blokeringer, samt lindre smerter.

Derfor er en grundig diagnosticering en forudsætning for en succesfuld behandling.

​Hvad er akupunktur?

​Akupunktur bygger på den teori, at sygdom og lidelser kan kureres ved, at der stikkes nåle gennem huden i særlige punkter. Lidelser opstår som følge af ubalancer i kroppen, og ved hjælp af nålene aktiverer man kroppens egne helbredende kræfter, så balancen kan genskabes.

Akupunktur er en seriøs behandlingsform, der har sit ophav i den kinesiske medicin og filosofi, og er her blevet praktiseret i årtusinder. Akupunktur kan benyttes til at behandle både kroniske og akutte sygdomme. Det kan benyttes som forebyggende behandling, og benyttes ofte til at lindre smerter. Derudover tilbyder jeg også fysioterapi og qigong, som kan lindre spændinger og virke afslappende.

Kontakt mig for at bestille tid!

Skal jeg hjælpe dig med mere energi og færre smerter?

Så kontakt mig på telefon 21 95 50 05. Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte Energi Inge.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os