Kvalitet og service i topklasse er nøgleordene hos Energi Inge. Jeg har stor erfaring og kan hjælpe dig med en bred vifte af behandlinger inden for fysioterapi. Min klinik er beliggende i Ugelbølle nær Rønde, og jeg har patienter fra hele Djursland det vil sige fra Hornslet, Kolind, Ebeltoft, Grenå, men også  Århus og Randers.

  • Hovedpine
  • Knæ
  • Hofter
  • Lænderyg
  • Ryg
  • Nakke
  • Skuldre
  • Albuer
  • Fødder
  • Slidgigt

Min indgangsvinkel er helkropsfysioterapi og udfra hver enkelt problematik vurdere jeg hvilken teknik, der skal bruges og hvor der skal behandles. Da f.eks et knæproblem kan skyldes et arvæv eller følelsestraume, gemt i maven, eller i skulderen. Jeg står derfor klar, hvis du har ondt i ryggen eller har andre smerter og fysiske gener. Ofte kan smerter et sted i kroppen føre til yderligere andre smerter, og derfor anbefaler jeg, du søger professionel vejledning, inden problemet forværres.

Derudover tilbyder jeg også andre behandlinger som akupunktur og qigong, som kan virke smertelindrende og afstressende. 

Om mine behandlinger

Formålet med behandlingerne er at forbedre din krops funktion og øge ​din kropsbevidsthed, så du bliver din egen ekspert i at lytte til din krops signaler. Du vil derved få kendskab til metoder og teknikker, der giver dig forøget livskvalitet og derved blive bedre til at mestre din egen situation.

I mit arbejde bruger jeg forskellige teknikker. Her kan nævnes healing og energimedicin samt forskellige manuelle massageteknikker som er inspireret af osteopati og kraniosakralterapi. Desuden bruger jeg akupunktur, afspænding, grounding, visualisering og qigong. Smidighed og styrke af hele kroppen bruges til at understøtte den øvrige behandling.

Kontakt mig for at bestille tid!

​En god dag for mig, er at kunne hjælpe dig med det problem som du har henvendt dig med. I mine behandlinger arbejder jeg ud fra det hele menneske. Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 21 95 50 05

Tilbagemelding fra en holddeltager

"... Jeg mærkede den elektriske energi vi bevæger os i og samler op og det var så FEDT bare at mærke denne energi og "holde på den"..." ​

20 års erfaring med fysioterapi

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for helhedsorienteret behandling.

Online Holdtræning i Qigong

Online holdtræning tirsdage kl. 19.00 og via GigtSkolen Syddjurs onsdage kl 10.00

Behandling med fokus på dig

Mine behandlinger forbedrer din helkrops oplevelse og øger din kropsbevidsthed.

Døjer du med smerter?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ELLER…

Vil du gerne i kontakt med mig, så er du mere end velkommen til at udfylde formularen her på siden, eller sende mig en e-mail på: kontakt@energiinge.dk​.

 Du kan også give et kald på telefon: 21 95 50 05.

Jeg ser frem til at høre fra dig og glæder mig til at hjælpe med at løse netop din problemstilling.

Book tid hos

Inge W. Christensen

​Solskrænten 29

8410 Rønde

​Tlf.: ​21 95 50 0​5

E-mail: kontakt@energiinge.dk​

energi inge

​Mit speciale er helkropsterapi, det vil sige sammenhæng mellem kroppens forskellige dele og psyken. Jeg arbejder med forskellige behandlingsmetoder som fokuserer på energiflow, smidighed, styrke samt indre healing.

Behandlinger

Fysioterapi

Healing/Fjernhealing

Akupunktur

Qigong

åbningstider

Hverdage

​08.00 - 16.00

Lørdag/søndag

Lukket

Helligdage

Lukket