Efterårs ​qigong hold

Qigong

En aktivitet for alle, der kan lide at motionere og bevæge kroppen ude i naturen. Øvelserne laves stående og gående uden redskaber.


Mærker du spændinger, ømhed eller smerter forskellige steder i kroppen?
Kunne du i stedet tænke dig, at din krop bare fortalte om styrke, velvære og ro?
- Så er qi gong helt sikkert noget for dig!

Qi gong kommer fra Kina og er en flere tusind år gammel træningsform og livsstil, som er blevet og fortsat bliver brugt for at styrke vitalitet og velvære. Qi gong er en meget effektiv og dybtvirkende måde at træne på. Med rolige bløde bevægelser træner og strækker du skånsomt hele kroppen igennem.


Qi gong er en del af den oprindelige traditionelle kinesiske medicin (TCM) og denne helbredsfilosofi er således indarbejdet i al qi gong.


Med qi gong sigter man efter at skabe bevægelsesfrihed og flow i hele kroppen samt i forbindelsen ud til resten af verden. Det vil sige både i den fysiske, psykiske, energetiske og spirituelle krop. Dette opnås ved, at du får strakt alle muskler og led igennem, sådan at hele kroppen føles velsmurt og glad.

Træningen foregår i et meditativt flow med skånsomme bevægelser i takt med åndedrættet og en fokuseret bevidsthed, der sammen med indre billeder skaber bevægelse i energierne og dermed får fjernet blokeringer såsom stivhed og kulde i kroppen. Også tankerne falder til ro, hvis man døjer med tankemylder.


Det bedste af det hele - synes jeg, som underviser og udøver - er at qi gong kan trænes af ALLE, idet stillingerne nemt kan tilpasses efter formåen (evt. siddende) og sammen med vejrtrækningen og billederne opnås stadig en stor effekt.

Det giver desuden et løft til træningen at være sammen med andre i hyggeligt fællesskab og man får masser af frisk luft.

Huskeliste

Tjek vejret og kom i tøj du let kan bevæge dig i - gerne i flere lag, da man let kommer til at svede af træningen. Medbring vand og evt. et tæppe, en stol eller et liggeunderlag/yogamåtte, da vi slutter af med en kort meditation.

Evt. spørgsmål besvares af:

Fysioterapeut og instruktør Inge W. Christensen

Tlf.​21 95 50 05

Kontakt mig, hvis du ønsker ene undervisning i Qigong:

Her vil det være et special tilrettet qigong og energimedicin forløb til lige præcist dig og din situation og dermed tilrettet dine ønsker og behov. Jeg laver et forløb der passer perfekt til dig! Det vil sige, at undervisningen selvfølgelig kan foregå live eller online.

Jeg glæder mig til at høre fra dig enten via mail kontakt@energiinge.dk eller

tlf 21955005

Qigong – Holdtræning opstart ​Efterår 2020

Ang. min holdtræning, alle kan deltage, øvet som uøvet, stærk, smidig og i god form, ligesom det modsatte, for alle kan få noget ud af træningen til gavn for helbredet og hele livskvaliteten. Der er opstart på de enkelte hold :

Tirsdage kl 10.00-11.30 Kernehuset i Ebeltoft, via Gigtskolen Syddjurs, opstart uge 36

Tilmelding til skoleleder Bente Olesen enten på mail: Hb.olesen.bo@gmail.com eller mobil: 3059 3619

Onsdag formiddag, i Ryomgaard kl 10.00-11.30 via Ældresagen,

Gratis prøve gang d. 5. aug 2020, nærmere info på

https://www.aeldresagen.dk/lokalafdelinger/Midtdjurs/Aktiviteter-og-kurser/k13809-kinesisk-qigong?mid=7d99c32f3e45485695722fbdab655807&category=motion

Torsdag kl 17.30-19.00 i Rønde Idrætscenter, via FOF, opstart m. gratis prøvegang d. 17. sep. Tilmeldingen er åben og der er kun begrænsede antal pladser

https://www.fof.dk/djursland/Kursusoversigt/krop_og_bevaegelse/Qigong/qigong-ic?id=204261

Nyt liv, med ny og stærk ryg

​Dette er titlen på mit forløb hvor du kan transformere dine ryggener om til en ny og dejlig ryg. Forløbet er for dig der gennem mange år har haft nogle stede i ryggen der har været problematiske. Det kan enda være at du har fået konstateret degenerative forandringer eller tidligere har haft en lille discusprolaps, men hvor udstrålingen nu er væk, men du fortsat har et kendt sted.

Dette er IKKE et forløb til dig med en frisk discusprolaps eller moderat til svær osteoporose!!!

Min ryghistorie er at jeg har haft en fremadglidning af min nederste ryghvirvel (spondylolistesis) Fordi jeg indtil jeg blev 42 altid har svajet i lænden, idet jeg ikke kunne strække min hofte, og derfor svajede for at kompensere. Hvilket så resulterede i at jeg fik denne fremadglidning. Denne har jeg så fået trænet op efter jeg fik muligheden for at strække min hofte ud. Dernæst en mini discusprolaps nederst i nakken, hvor jeg kortvarigt har haft lidt udstråling ud i armen for mange år siden. Jeg har gentagende gange fået behandling for denne nakke problematik uden at de har kunnet fjerne det.

Desuden 1-2 nakkeforstuvninger oveni hatten gennem tiden så nakken var også noget brugt.

Nu har jeg en stærk lænd som jeg aldrig tidligere husker at den har været og min nakke er som da jeg var 20 år vil jeg mene, det er ialtfald meget meget længe siden at den har været så god.

Og vil du med på denne rejse at godt du kan gøre for din ryg så tilmeld dig forløbet

Kontakt mig hvis du har spørgsmål eller for at lave en aftale på tlf. 21955005

Jeg tilbyder også behandling med fysioterapi og akupunktur, som understøtter og forstærker min øvrig behandling hvis dette er nødvendigt. 

Tilbagemelding fra en holddeltager

"... Jeg mærkede den elektriske energi vi bevæger os i og samler op og det var så FEDT bare at mærke denne energi og "holde på den"..." ​

20 års erfaring med fysioterapi

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for helhedsorienteret behandling.

Online Holdtræning i Qigong

Online holdtræning tirsdage kl. 19.00 og via GigtSkolen Syddjurs onsdage kl 10.00

Behandling med fokus på dig

Mine behandlinger forbedrer din helkrops oplevelse og øger din kropsbevidsthed.

Døjer du med smerter?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ELLER…

Vil du gerne i kontakt med mig, så er du mere end velkommen til at udfylde formularen her på siden, eller sende mig en e-mail på: kontakt@energiinge.dk​.

 Du kan også give et kald på telefon: 21 95 50 05.

Jeg ser frem til at høre fra dig og glæder mig til at hjælpe med at løse netop din problemstilling.

Book tid hos

Inge W. Christensen

​Solskrænten 29

8410 Rønde

​Tlf.: ​21 95 50 0​5

E-mail: kontakt@energiinge.dk​

energi inge

​Mit speciale er helkropsterapi, det vil sige sammenhæng mellem kroppens forskellige dele og psyken. Jeg arbejder med forskellige behandlingsmetoder som fokuserer på energiflow, smidighed, styrke samt indre healing.

Behandlinger

Fysioterapi

Healing/Fjernhealing

Akupunktur

Qigong

åbningstider

Hverdage

​08.00 - 16.00

Lørdag/søndag

Lukket

Helligdage

Lukket