Jeg har lukket biksen!

Jeg håber at du finder hjælp og træning et andet sted!

God dag derude til dig!

Hilsen Inge

Qigong – Holdtræning forår 2022

 

Ang. min holdtræning udbudt af andre end Energi Inge. Da gælder der det at alle kan deltage, øvet som uøvet, stærk, smidig og i god form, ligesom det modsatte, for alle kan få noget ud af træningen til gavn for helbredet og hele livskvaliteten. Der er opstart på de enkelte hold :

Onsdag formiddag udendørs, i Ryomgaard kl. 10.00-11.00 via Ældresagen

Opstart 2. februar 2022, pris 300,- plus medlemskab af ældresagen

Onsdage kl 13.15 – 14.45 i Kernehuset Ebeltoft via Gigtskolen Syddjurs

Opstart onsdag d. 5 januar 2022, indtil 25. maj 19 gange for 1520,-

Vi er startet online via zoom indtil vi må mødes fysisk i Kernehuset i Ebeltoft

Torsdage under FOF.

Opstart d. 13. januar 2022

Kl. 16.30 – 18.00 i Rønde Idræts Center, 1090,- holdnr: 223260

Kl. 18.15 – 19.45 i Rønde Idræts Center, 1090,-  holdnr:  223261

Kl. 8.00 – 9.30 i Kolind, Kolind+ Godmorgen Qigong, 1090,- holdnr: 223264

OBS!!! Al fysisk fremmøde er udskudt pga Corvid 19 restriktioner, hvorfor holdstart bliver d. 20. januar med de foreløbige restriktioner.

 Opstart 21. april 2022!!!

Qigong på stranden!

Med udsyn til Kalø Slotsruin, Mols Bjerge og hele Århus Bugten.
Vi skal have pulsen op og ned, styrken og smidigheden op.
Simpelthen for at smøre hele kroppen og finde velværet frem!
Så har du smerter der stresser kroppen, eller stress af andre årsager, vil qigong være en helt fantastisk træningsform.
Alle kan være med, eller har du dårlig balance eller dårlig kropskontakt, så er qigong også et helt fantastisk system, der vil kunne hjælpe dig!
Qigong er kinesisk træning for krop, ånd og sjæl.
Det er lette øvelser vi gentager i roligt tempo, samtidig med at vi følger åndedrættet og energien rundt i kroppen. Så det ender med at være meditation eller mindfullness i bevægelse.
Jeg hører af og til at nogle af mine deltagere siger “ENDELIGT!”
Dels fordi de har prøvet at meditere, eller at lave mindfulness, men deres krop har kedet sig, og så siger de ENDELIGT, når de prøver qigong, fordi her keder kroppen sig ikke, og de får stadigvæk meditationens gavnlige virkninger,
Dels fordi de stadigvæk kan holde til det. Det troede de ikke at de længere kunne finde noget de kunne.
Lidt om hvem jeg er
Jeg hedder Inge W. Christensen, jeg er 50 år, har været fysioterapeut i over 20 år på klinik og har undervist i qigong i 5 år nu, der udover har jeg min helkropsorienterede fysioterapiklinik (Energi Inge) i Ugelbølle og er gift og mor til 2 teenagere.
Er du i tvivl så kontakt mig på tlf 21955005
Jeg glæder mig til at møde dig på torsdag, kom i tøj der passer til vejret, hellere for varmt end for koldt!
Det praktiske:
Første gang er efter påske, torsdag d. 21. april og vi fortsætter indtil d. 30. juni. 2021 på nær 26. maj Kr. Himmelfartsdag, alle torsdage kl. 11.00-12.15
Prisen er 120,- pr. gang eller 1000,- for alle 10 gange
Betales på mobil pay nr. 60934, kontant eller via bankoverførsel på faktura

Lidt generelt om qigong

Qigong er en aktivitet for alle, der kan lide at motionere og bevæge kroppen og gerne ude i naturen. Øvelserne laves stående og gående uden redskaber.

  • Mærker du spændinger, ømhed eller smerter forskellige steder i kroppen?
  • Kunne du i stedet tænke dig, at din krop bare fortalte om styrke, velvære og ro?
    – Så er qigong helt sikkert noget for dig!

Qi gong kommer fra Kina og er en flere tusind år gammel træningsform og livsstil, som er blevet og fortsat bliver brugt for at styrke vitalitet og velvære. Qi gong er en meget effektiv og dybtvirkende måde at træne på. Med rolige bløde bevægelser træner og strækker du skånsomt hele kroppen igennem.

Qi gong er en del af den oprindelige traditionelle kinesiske medicin (TCM) og denne helbredsfilosofi er således indarbejdet i al qi gong.

Med qi gong sigter man efter at skabe bevægelsesfrihed og flow i hele kroppen samt i forbindelsen ud til resten af verden. Det vil sige både i den fysiske, psykiske, energetiske og spirituelle krop. Dette opnås ved, at du får strakt alle muskler og led igennem, sådan at hele kroppen føles velsmurt og glad.

Træningen foregår i et meditativt flow med skånsomme bevægelser i takt med åndedrættet og en fokuseret bevidsthed, der sammen med indre billeder skaber bevægelse i energierne og dermed får fjernet blokeringer såsom stivhed og kulde i kroppen. Også tankerne falder til ro, hvis man døjer med tankemylder.

Det bedste af det hele – synes jeg, som underviser og udøver – er at qi gong kan trænes af ALLE, idet stillingerne nemt kan tilpasses efter formåen (evt. siddende) og sammen med vejrtrækningen og billederne opnås stadig en stor effekt.

Det giver desuden et løft til træningen at være sammen med andre i hyggeligt fællesskab og man får masser af frisk luft.

Huskeliste

Tjek vejret og kom i tøj du let kan bevæge dig i – gerne i flere lag, da man let kommer til at svede af træningen. Medbring vand og evt. et tæppe, en stol eller et liggeunderlag/yogamåtte, da vi slutter af med en kort meditation.

Evt. spørgsmål besvares af:

Fysioterapeut og instruktør Inge W. Christensen
Tlf.​ 21 95 50 05​

Kontakt mig, hvis du ønsker ene undervisning i Qigong:

Her vil det være et special tilrettet qigong og energimedicin forløb til lige præcist dig og din situation og dermed tilrettet dine ønsker og behov. Jeg laver et forløb der passer perfekt til dig! Det vil sige, at undervisningen selvfølgelig kan foregå live eller online.
Jeg glæder mig til at høre fra dig enten via mail kontakt@energiinge.dk eller tlf 21 95 50 05

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os