Det var som om jeg var fyldt med lys og forøget energi efter undervisningen. 

- Nete

Dejligt med et pusterum hvor jeg fik total ro i mig, både i krop og sjæl. 

- AnnaMarie

Jeg kunne meget mere med min nakke, efterhånden som timen skred frem, og efter timen var jeg gladere, mere bevægelig og afslappet. 

- Mariann

​"Jeg var første gang i behandling hos Inge tilbage i starten af 2001 i Viby J efter et trafikuheld med en lastbil der kørte ind i siden på mig. Jeg fik bl.a. et kraftigt piskesmæld (whiplash), hjernerystelse og min hofte blev beskadiget, min balance blev dårlig m.m. Det vil sige, det har ligesom været hele min krop fra hoved til ud i tæerne, der har haft behov for behandling. Gennem årene har jeg prøvet andre fysioterapeuter, når Inge har været på barsel m.m., men er altid vendt tilbage til Inge Christensen – også efter Inge stoppede i Viby. Hun er simpelt hen den eneste, der har kunnet holde mine skavanker nede. Jeg er ret sikker på, at det er fordi, at Inge kan så mange behandlingsmetoder, Osteopati, Kraniosakral, Manuel terapi, Akupunktur, smertehåndtering, balance o.s.v. Alt efter, hvor i kroppen og hvad jeg har haft af problemer med kroppen, har hun brugt de forskellige behandlingsmetoder. 

Inge Christensen har haft stor indsigt og forståelse for, hvad der lige passer til mit behov. Jeg har altid været 100 % tryg ved Inges behandling. Lige en ting mere – Inge har et godt humør. Er man lidt trist til mode, når man kommer til behandling, er man det ikke, når man går derfra. Jeg kan kun give hende min varmeste anbefaling og ønske Inge held og lykke med sin egen klinik."

- Solveig Schjødt Jensen

​"Jeg kan kun varmt anbefale Inges behandling, af hele mit hjerte. Det er meget tydeligt at Inge har mange års erfaring med behandling af mennesker, med mere eller mindre dårlige kroppe. Inge ser hele mennesket, bruger hele sin viden og alle sine evner til at finde den rette vej ind til problemet. 

Inge bruger mange af sine uddannelser i den samme behandling. Igennem dialogen og vejledning, mellem behandlingerne er Inge god til at finde nye veje, som giver endnu bedrer behandling. Jeg har været hos mange behandler, men det er første gang jeg har følt, at nu er jeg på rette vej. En stor tak for hjælpen, og for at vise mig vejen til mindre smerte. Kæmp knus"

- Rita Topholm

Erfaring indenfor osteopati

Jeg benytter mig ofte af den osteopatiske tilgang i mine behandlinger.

20 års erfaring med fysioterapi

Jeg har mere end 20 års erfaring inden for helhedsorienteret behandling.

Holdtræning Qi Gong

Holdtræning tirsdage kl. 19.00 og

fredage kl. 10.00

Behandling med fokus på dig

Mine behandlinger forbedrer din helkrops oplevelse og øger din kropsbevidsthed.

Døjer du med smerter?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ELLER…

Vil du gerne i kontakt med mig, så er du mere end velkommen til at udfylde formularen her på siden, eller sende mig en e-mail på: kontakt@energiinge.dk​.

 Du kan også give et kald på telefon: 21 95 50 05.

Jeg ser frem til at høre fra dig og glæder mig til at hjælpe med at løse netop din problemstilling.

Book tid hos Inge W. Christensen

​Solskrænten 29

8410 Rønde

​Tlf.: ​21 95 50 0​5

E-mail: kontakt@energiinge.dk

energi i fysioterapi

​Mit speciale er helkropsterapi, det vil sige sammenhæng mellem kroppens forskellige dele og psyken. Jeg arbejder med forskellige behandlingsmetoder som fokuserer på smidighed og styrke, samt indre healing.

åbningstider

Hverdage

​08.00 - 16.00

Lørdag/søndag

Lukket

Helligdage

Lukket